Producatorul de avioane Boeing intentioneaza sa vanda 6.000 de aparate de zbor Chinei in urmatorii 20 de ani.

Boeing, unul dintre cei mai mari producatori de avioane din lume, estimeaza ca va vinde catre China 6.000 de aparate de zbor in urmatorii 20 de ani, pe fondul economiei in crestere si a extinderii industriei de transporturi aeriene din aceasta tara, informeaza Wall Street Journal, potrivit Mediafax.

Astfel, China ar urma sa isi tripleze flota aeriana pentru transport de pasageri in perioada 2013-2033, potrivit declaratiei lui Randy Tinseth, vicepresedinte al departamentului de Marketing al companiei din Statele Unite. In prezent, China dispune de 2.310 avioane. Boeing anticipeaza ca cel mai bine vandute aparate vor fi avioanele cu o singura punte, datorita cresterii companiilor aeriene care opereaza zboruri low cost. Astfel, producatorul american estimeaza ca livrarile de avioane cu o singura punte catre China se vor ridica la 4.340 de unitati pana in 2033.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri