Karlovy Vary

Karlovy Vary

Karlovy Vary este un oras si statiune balneara in Cehia, aflata la poalele muntilor. Destinatia are o viata culturala bogata si foarte cautata in vremurile imperiale. Karlovy Vary se afla la 120 de km de Praga, capitala Cehiei.

Sursa foto: Karlovy Vary/Shutterstock.com

Egerszalok

Egerszalok

Stim ca dureaza mai mult pana iesiti din Romania, dar Egerszalok se afla la 389 de km de Arad. Egerszalok este un sat din Ungaria, unde atractiile adevarate unt izvorul termal care tasneste din adancuri si dealul de calcar in forma "dantelata". Vizual, localitatea pare sa fie astfel o sora mai mica a celebrei statiunii Pamukkale din Turcia.

Sursa foto: Egerszalok/Shutterstock.com

Wengen

Wengen

Aflata la 1.275 metri, in centrul Elvetiei, localitatea Wengen cucereste turistii cu peisajul fantezist in care se afla: verdeata pajistilor completata de varfuri de munte imbracate in zapada.

Sursa foto: Wengen/Shutterstock.com

Hallstatt

Hallstatt

Hallstatt este o statiune turistica in Austria, aflata la 768 km de Arad. Aflata pe malul lacului Hallstattersee, Hallstatt este considerata unul dintre cele mai pitoresti orasele-port la un lac de munte. Daca ajungeti in aceasta statiune, puteti practica sporturi de iarna, zbor cu parapanta, schi nautic sau surfing. Statiunea Hallstatt primeste anual peste 1 milion de turisti.

Sursa foto: Hallstatt/Shutterstock.com

Giethoorn

Giethoorn

Cand ajungeti in Amsterdam, incercati sa iesiti din oras spre Giethoorn, "Venetia nordului". Aflat la 120 km de capitala Olandei, Giethoorn este satuc inconjurat de rezervatie naturala si o destinatie care va deconecteaza de la tehnologie.

Sursa foto: Giethoorn/Shutterstock.com

Oferte vacanta in locurile aproape de Romania

Oferte vacanta in locurile aproape de Romania

Daca nu v-ati facut deja planuri de vacanta, agentia de turism Perfect Tour are in oferta vacante pentru unele dintre destinatiile amintite.

Egerszalok, Ungaria: cazare de la 116 euro/persoana/2 nopti, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele

Karlovy Vary, Cehia: cazare de la 95 de euro de persoana, cu mic dejun, la un hotel de 5 stele, unde puteti face bai de namol cu ulei de aur coloidal sau ulei de canepa si masaje thailandeze.

Wengen, Elvetia: cazare cu 91 de euro de persoana, cu demipensiune inclusa, la un hotel de 3 stele din centrul statiunii

Sursa foto: Turisti/Shutterstock.com

Sursa foto: Hallstatt/Shutterstock.com