Astfel, seniorii pot merge in sejururi de 7 zile in Cipru cu 374 de euro/persoana la hotel de 2 stele si intre 400 si 500 de euro la hotel de 3 sau 4 stele, in Dubai cu 660 de euro tot 7 zile la hotel de 4 stele, in Lisabona cu 590 euro pentru 6 nopti la hotel de 4 stele si in Costa de Sol, Spania cu 489 euro pentru 7 nopti la hotel de 4 stele.

Calatoriile pot fi efectuate pana in luna iulie a anului 2015. Ofertele includ si sejururi pentru Revelion. Tarifele pornesc de la 363 de euro de persoana, pentru un sejur de sapte zile in Cipru. Anul acesta destinatiile disponibile publicului roman la tarife speciale sunt Cipru, Dubai, Lisabona, Costa del Sol, Rhodos, Creta, Kos si Corfu.

Odata cu aceste oferte, a fost lansata si campania "Senior pentru Senior", prin care Prestige Tours doneaza 5,5 lei pentru fiecare pachet de seniori achizitionat in perioada septembrie-octombrie, bani ce vor fi redirectionati catre un camin de batrani din Moldova in noiembrie.
Prestige Tours a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de peste 46 de milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Printre principalele agentii de turism din Romania se mai numara Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, TUI Travel Center (Eurolines) si Paralela 45.

Sursa foto: Seniori in vacanta/Shutterstock.com