Evolutia din acest an a fost generata de investitiile in serviciile online si introducerea unor noi oferte, bilete charter si last minute-uri in destinatiile cele mai cautate de romani, sustin reprezentantii companiei.

Cresterea Paravion.ro este vizibila si la nivelul numarului de vacante platite online cu cardul, care erau, la jumatatea lui 2014, de 10 ori mai multe fata de primul semestru al lui 2013. Totodata, pachetele de vacante au generat peste 8% din totalul vanzarilor realizate de companie in iulie 2014, iar pana la finalul anului vor depasi 15% din cifra de afaceri Paravion.ro.

"Anul acesta ne-am concentrat in egala masura pe imbogatirea ofertei Paravion.ro cu toate destinatiile si beneficiile preferate de turistul roman, dar si pe calitatea serviciilor. Ne-am asigurat ca oricine intra pe site isi gaseste cu usurinta destinatia de vacanta si dispune de toata asistenta de care are nevoie. Este primul an cand pe Paravion.ro se gasesc ofertele a nu mai putin de 5 agentii tour-operatoare. Intentia noastra este de a replica modelul de business disponibil pentru bilete de avion, si anume, cu un singur click, utilizatorii sa gaseasca toate ofertele tour-operatorilor din Romania", declara Remus Visan, managing director Paravion.ro.

Citeste si:

In 2014, compania a adus in premiera pe sectiunea de vacante bilete charter pe destinatiile din Grecia, Turcia si Spania, disponibile pentru rezervare online. Astfel, cele mai bine vandute pachete estivale de pe platforma au fost cele din insulele grecesti, pentru care au optat 30% din turistii Paravion.ro. Acestea au fost urmate de Turcia, astfel ca 19% dintre turistii romani care au achizitionat pachete de vara din oferta Paravion.ro au optat pentru plajele din Antalya si Bodrum, de trei ori mai multi comparativ cu anul precedent.

Paravion.ro face parte din grupul Happy Tour si concureaza cu Vola.ro si eSky.ro. In 2013, Paravion.ro a avut o cifra de afaceri de peste 55,5 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.