Actualul subsecretar de stat din Ministerul Economiei si Comertului, Nicolae Buzdun, este favorit pentru a prelua functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, au declarat pentru Rompres reprezentanti ai agentiilor de turism din Romania.

Buzdun l-ar putea inlocui din functie pe Ovidiu Iuliu Marian, care si-a inaintat luni demisia din functie, motivand unele probleme de ordin personal. Demisia lui Iuliu Marian a fost cauzata si de un interviu acordat unui saptamanal, in care fostul presedinte ANT aducea injurii si acuzatii grave operatorilor din turismul romanesc si hotelierilor de pe litoral.

Nicolae Buzdun este recomandat de perioada 2000 - 2005, cand a fost director al lantului hotelier Perla Majestic Group, din care fac parte Complexul Majestic, Complexul Perla, Complexul Select, toate din Mamaia, Complexul Coral Beach din Navodari, Complexul Majestic din statiunea Jupiter, Complexul Majestic din Olimp si Hotelul Hebe. Din 2005, Buzdun a fost numit subsecretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Comertului (MEC).

Prim-vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Lucia Morariu, sustine numirea lui Nicolae Buzdun ca presedinte ANT. "Cel mai cunoscut si modern brand de pe Litoralul romanesc, "Perla Majestic", a fost creat de omul de turism Nicolae Buzdun, care cunoaste problemele litoralului romanesc si, de aceea, se bucura de sustinerea noastra", a declarat aceasta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »