Vivolis.ro, prima platforma online full mobile dedicata rezervarilor de servicii turistice, lanseaza o noua functie de cautare pentru biletele de avion – weekend flight search – care permite utilizatorilor sa efectueze o cautare simultana pentru un zbor dus-intors pe toate weekend-urile dintr-o luna calendaristica. Astfel, utilizatorii pot afla care este weekend-ul in care pot afla care este cel mai ieftin zbor dintr-un weekend pentru destinatia dorita.

"Functia weekend flight search este o inovatie pe piata turistica europeana si vine ca raspuns cererii foarte mari pentru calatorii de weekend, de doua-trei zile, acestea fiind vacantele pe care majoritatea turistilor le efectueaza de mai multe ori intr-un an de zile. Functia vine in ajutorul celor care nu au o perioada fixa pentru o escapada de cateva zile si care aleg datele de calatorie in functie de cel mai bun tarif pentru destinatia aleasa", explica Raluca Ioana Dumitru, director general al OVI Travel, compania care detine platforma vivolis.ro.

Functia weekend flight search realizeaza o cautare simultana pe toate weekend-urile dintr-una din cele trei luni calendaristice urmatoare celei in care ne aflam. Astfel, daca ne aflam in luna noiembrie, utilizatorul va putea cauta cel mai ieftin weekend pentru lunile decembrie, ianuarie sau februarie.

Utilizatorul alege destinatia si ziua plecarii – joi, vineri sau sambata – iar apoi se selecteaza numarul de nopti pe care doreste sa-l petreaca la destinatie – o noapte, doua sau trei. Cautarea se va efectua simultan pe toate weekend-urile din luna selectata, iar rezultatele vor fi afisate in tab-uri diferite pentru fiecare weekend.

Weekend flight search vine in completarea functiei similare pentru rezervarile hoteliere, functie integrata in platforma inca de la lansarea vivolis.ro, in mai 2014.

Vivolis.ro ofera cazare la 90.000 de hoteluri din intreaga lume, cifra care pana in decembrie 2014 va ajunge la 140.000, si zborurile a 450 de companii aeriene. Compania OVI Travel are momentan cinci agenti care asigura suportul pentru clientii noii platforme si are in plan crearea unui call center exclusiv vivolis.ro.

Platforma Vivolis.ro a lansata, in mai, de agentia de turism OVI Travel, in urma unei investitii de 250.000 de euro. La momentul lansarii, compania a mentionat ca pana la sfarsitul lui 2015 va investi inca 100.000 de euro. OVI Travel activeaza pe piata romaneasca din 2008, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de aproximativ 800.000 euro, in crestere cu aproximativ 150% fata de 2012, si a vandut aproape 4.000 de vacante.

Sursa foto: Captura vivolis.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri