Numarul turistilor aflati pe litoral a crescut, sambata, la aproape 130.000 de persoane, din care 13.000 sunt cetateni straini, reiese din evidentele Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, informeaza Rompres.

La acest numar se adauga cel al turistilor care vin la mare in acest weekend, multi dintre ei nerezervandu-si dinainte o camera la hotel. Pline cu turisti sunt statiunile Neptun, Costinesti si Mamaia, unde sunt inregistrati aproximativ 80.000 de cetateni romani si aproape 10.000 de turisti straini.

In aceste statiuni cu mare greutate mai pot fi gasite locuri de cazare. La Vama Veche sunt inregistrati peste 6.000 de turisti, din care aproape 600 sunt cetateni straini. In statiunea Mamaia, o camera dubla intr-un hotel de doua stele costa in jur de 170 de lei, in timp ce in statiunea Venus turistul plateste 110 lei. Pretul unei camere duble intr-un hotel de patru stele in Mamaia ajunge pana la 480 de lei.

Particularii profita si ei din plin de perioada de varf a sezonului estival. Tarifele practicate de acestia sunt de aproximativ 50 de lei camera pe noapte.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri