Cum ar fi sa vedeti animelele de la televizor, dar fara sa butonati telecomanda? Daca vreti sa aflati cum este sa fiti in locul celor de la National Geographic, puteti merge intr-o calatorie de 13 zile in Tanzania si Zanzibar, organizata de Razvan Pascu, consultant marketing turistic si fondator Travel Communication Romania.

Calatoria aventuroasa are loc intre 9 si 22 martie 2015 si costa aproximativ 3.000 de euro de persoana. Suma acopera toate cazarile si zborurile, taxele de aeroport, programele de safari si taxele de intrare in parcurile nationale, cu toate mesele in safari si demipensiune in Zanzibar. In prêt nu sunt incluse asigurarea de calatorie, bauturile din timpul meselor, bacsisurile din safari si vaccinurile care trebuie facute inainte de plecare.

Cei care doresc sa se cazeze in camere single trebuie sa plateasca un supliment de 650 de euro. Excursia poate fi platita in 3 rate egale. Viza de Tanzania este gratuita si se obtine de pe aeroport, iar pasaportul trebuie sa fie valabil minimum 6 luni de la data intrarii in Tanzania.

In Tanzania, acolo unde veti admira animalele de la National Geographic, va veti aventura in safari prin parcurile nationale Lake Manyara, fabulosul Serengeti si in craterul vulcanului Ngorongoro, unde veti vedea ceea ce se numesc animale Big Five – elefantul african, bivolul, leul african, leopardul, rinocerul),un sat traditional de maasai si Olduvai Gorge, locul despre care se spune ca este "Leaganul Civilizatiei".

Pe insula Zanzibar veti avea parte de 6 zile de plaja si aventuri: vizita in capitala StoneTown, croaziera cu pranz gatit pe o plaja pustie si snorkeling la recifurile de corali din Oceanul Indian, vizita la atolul Mnemba, vizita pe cealalta parte a insulei Zanzibar si inot cu delfinii in Ocean, vizita la rezervatia de broaste testoase si la rezervatia de mirodenii sau croaziera la apus.

Citeste si:
Cinci carti pe care sa le citesti vara asta, la plaja
Cinci carti pe care sa le...

Mai multe detalii si inscrieri aici.

Sursa foto: Safari in Tanzania/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Trump a aprobat eliminarea vizelor de calatorie pentru polonezi