Targul National de Turism din Bucuresti, care va avea loc la complexul expozitional Romexpo in perioada 13-16 noiembrie, va avea peste 200 de expozanti, iar pachetele de vacanta vor avea reduceri de pana la 40%.

Targul va fi deschis intre orele 10:00 si 18:00 joi, vineri, si sambata, iar duminica intre 10:00 si 16:00. Intrarea va costa 15 lei. Vor participa peste 200 de expozanti, de la agentii de turism si hoteluri pana la consilii locale, patronate, dar si firme din strainatate, potrivit Mediafax. Astfel, vor veni expozanti din Austria, Bulgaria, Ungaria, Germania, India, Turcia si Palestina.

Reprezentantii patronatelor din turism spun ca vizitatorii vor putea gasi oferte pentru sarbatorile de iarna, dar si pentru vara anului viitor, care vor beneficia de reduceri de pana la 40%. Organizatorii asteapta ca peste 15.000 de vizitatori sa ajunga la targ in cele patru zile.

Sursa foto: Turisti/Shutterstock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri