Christian Tour trimite romanii in vacanta cu avans de doar 25 de euro. Agentia este prezenta cu aceasta oferta la Targul de Turism al Romaniei desfasurat intre 13 si 16 noiembrie la Romexpo.

Christian Tour lanseaza o oferta speciala, First Minute, pentru sejururi le din vara 2015 care pot fi achizitionate cu un avans de doar 25 euro/camera, restul de plata pana la 21 zile inainte de data calatoriei. Oferta este valabila pentru toate destinatiile din portofoliul tour-operatorului. Exemple in acest sens sunt desinatii precum: Riviera Olimpului, pachet de la 19 euro (autocar/individual), Insula Zakynthos, pachet de la 68 euro (avion/autocar/individual), Insula Creta , pachet de la 184 euro (avion), Antalya pachet de la 325 euro (avion), Insula Rodos pachet de la 299 euro (avion). Noutatea sezonului estival 2015 fiind lansarea primei curse charter avion catre Insula Madeira, fiind disponibile pachete de vacanta de la 639 euro.

Agentia Christian Tour mai are in oferta pachete de vacanta pentru Revelion 2015 in Dubai cu 716 euro, Craciun la Viena de la 259 euro, Craciun la Praga-Viena de la 225 euro, Piata de Craciun la Viena de la 149 euro, Piata de Craciun 2 la Praga de la 199 euro, Revelion 2015 in Croatia de la 399 euro si Revelion 2015 in Venetia 2015 de la 245 euro

"Prevad ca romanii prezenti la targ vor fi foarte interesati de ofertele First Minute. Ne asteptam ca acestia sa-si faca rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de pana la 50% si pentru as putea asigura camera si perioada dorita. De asemenea, pachetele pentru vacanta de Revelion si schi in statiunile consacrate din Austria sau Bulgaria vor fi la mare cautare. Agentia noastra se asteapta la o cerere mult mai mare in acest an, fata de anii precedenti, pentru destinatiile exotice si croazierele din perioada primaverii”, declara Marius Pandel, CEO Christian Tour

Surpriza Christian Tour pentru participantii la targ o reprezinta concursul cu premii ce constau in vacante la alegere intre un city break la Roma, un sejur in Corfu sau un circuit cu avionul Turcia-Cappadocia.

Sursa foto: Santorini/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri