Air France introduce din 30 martie o noua frecventa zilnica intre Bucuresti si Paris, cu plecare la ora 11:55, iar din Paris la 7:15.

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania si restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de multiple corespondente europene si intercontinentale avand totodata conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Pasagerii romani care vor dori sa calatoreasca mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York si San Francisco vor avea ca timp de asteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp imbunatatit cu aproximativ 2 ore. La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar si Atlanta, New York, Cincinnati si Montreal, cu timp de asteptare intre 55 de minute si 2h45minute.

Zborul se adauga celor trei efectuate de Air France si celor doua efectuate de Tarom, zilnic, pe ruta Bucuresti – Paris.

Citeste si:
Platforma care masoara calitatea aerului din Bucuresti, s-a lansat
Aerlive.ro, platforma care...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum arata Bucurestiul, vazut de pe Statia Spatiala Internationala