Linia aeriana Tarom va scoate la vanzare bilete pentru toate destinatiile externe operate la preturi care pornesc de la 99 euro, pentru o calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse, a anuntat compania aeriana. Locurile la acest tarif sunt limitate, iar oferta este valabila in perioada 2-15 februarie.

Astfel, biletele pot fi achizitionate pentru calatorii intre Bucuresti si Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; intre Iasi si Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino; intre Sibiu si Munchen, respectiv intre Cluj-Napoca si Viena, potrivit Mediafax.

"Cu aceasta oferta, pasagerii pot calatori oricand, cu exceptia urmatoarelor perioade: 9 - 16 aprilie 2015, 1 - 31 august 2015, 21 decembrie 2015 - 10 ianuarie 2016. In cazul in care cel putin un tronson de calatorie este intr-unul dintre intervalele mentinonate, oferta nu se aplica", se arata intr-un comunicat al Tarom. Perioada minima de sedere la destinatie este de patru zile sau noaptea de sambata spre duminica, iar intervalul maxim este de 14 zile.

Biletele pot fi achizitionate de site-ul mobil m.tarom.ro, de la agentiile proprii ale companiei si agentii autorizati IATA.

Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Compania opereaza peste 50 de destinatii proprii si deservite de parteneri. Flota Tarom cuprinde 24 aeronave Airbus, Boeing si ATR.

Citeste si:
TAROM e in picaj: pierde 4.600 de euro pe ora
TAROM pierde 4.600 de euro pe...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
TAROM pregateste deschiderea rutelor catre China si SUA