Tarom are zboruri de la 99 de euro pana la sfarsitul anului, catre peste 30 de destinatii in Europa si catre Dubai si Tel Aviv. Ce conditii are totusi compania?

Oferta este valabila pe toate rutele directe operate de Tarom cu avioane proprii, intre Bucuresti si Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; intre Iasi si Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino, intre Sibiu si Munchen, intre Cluj - Napoca si Viena, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

Pasagerii pot calatori oricand, cu exceptia urmatoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. In cazul in care cel putin un tronson de calatorie este intr-unul dintre intervalele mentinonate, oferta nu se aplica.

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul mobil m.tarom.ro, de la agentiile proprii Tarom si agentii autorizati IATA. "Dorim sa fim alaturi de pasagerii nostri inca de la inceputul acestui an si de aceea lansam oferte de nerefuzat. In perioada 02 - 15 februarie 2015 vom pune in vanzare bilete de avion la preturi de la 99 *euro, pentru o calatorie dus - intors, pentru toate destinatiile noastre externe operate cu avioane proprii pe zboruri directe”, a declarat Christian Heinzmann, director general Tarom.

Pretul unui bilet include mese calde si bauturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. Oferta se supune totuti unor termene si conditii:
- * La aceasta oferta locurile sunt limitate
- Perioada minima de sedere la destinatie este de 4 zile sau noaptea de sambata spre duminica; perioada maxima de sedere la destinatie este de 14 zile.
- Cu aceasta oferta, pasagerii pot calatori oricand, cu exceptia urmatoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. In cazul in care cel putin un tronson de calatorie este intr-unul dintre intervalele mentinonate, oferta nu se aplica.

Citeste si:
Sfaturi de calatorie: 8 destinatii pentru octombrie cu zboruri ieftine
Sfaturi de calatorie: 8...

Sursa foto: Photosebia / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
TAROM pregateste deschiderea rutelor catre China si SUA