Firmei KESZ Epito es Szerelo din Ungaria i-a fost atribuit un contract de 86,5 milioane lei (19,6 milioane euro), cu TVA, pentru dezvoltarea unui complex wellness in Oradea de catre Primaria Oradea.

Complexul wellness termal, denumit "Nymphaea", va include sase corpuri de cladire, sapte bazine exterioare si o serie de amenajari peisajere, sportive si de agrement. Proiectul va avea o suprafata totala construita de aproximativ 12.200 metri patrati si va fi amplasat pe terenul strandului municipal din Oradea, potrivit Mediafax.

Contractul, estimat initial la 81,1 milioane lei, a fost adjudecat pentru 69,8 milioane lei, sume care nu includ TVA. Proiectul a fost atribuit la finele lunii ianuarie, prin licitatie deschisa, si va fi cofinantat cu bani europeni, prin Programul Operational Regional.

Constructorul este parte a grupului KESZ din Ungaria, activ in special in domeniul constructiilor. KESZ a deschis o subsidiara in Romania in 2001, la Cluj-Napoca, fiind implicat in decursul timpului in realizarea mai multor proiecte, de la spatii de productie la depozite sau cladiri comerciale.

Citeste si:
Minzatu vrea un centru de cercetare Airbus la Brasov
Roxana Minzatu: Voi discuta...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Primaria Capitalei risca sa piarda 176 de milioane de euro de la UE