Compania Turkish Airlines a anulat peste 120 de zboruri interne si internationale, cu plecare sau sosire pe aeroporturile Ataturk si Sabiha Gokcen din Istanbul, marti si miercuri, din cauza ninsorilor si rafalelor puternice de vant.

Lista cu zborurile afectate a fost publicata pe site-ul companiei turce. Printre acestea se afla o cursa Bucuresti-Istanbul si una Istanbul-Bucuresti, ambele programate pentru miercuri. Initial, compania a anulat 88 de zboruri interne programate pentru marti dimineata. Alte peste 80 de zboruri au fost anulate la Istanbul la 11 februarie din cauza ninsorilor abundente, potrivit Mediafax.

Totodata, autoritatile locale au anulat toate serviciile de feribot la Istanbul, relateaza BGN News. Potrivit presei turce, stratul de zapada care acopera Istanbulul a ajuns la 25 de centimentri.

Turkish Airlines a obtinut in 2014 locul 5 in cadrul World Airlines Awards. Turkish Airlines detine in prezent 256 de aeronave si va transporta in acest an 60 de milioane de pasageri, o cifra datorata cresterea comertului si a numarului de calatorii intre Africa, Europa si Asia.

Citeste si:
Insotitori de zbor. Cele mai surprinzatoare aspecte ale acestui job
Insotitorii de zbor se...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Solutia gasita de turci pentru a elimina intarzierile avioanelor