Potrivit reprezentantilor companiei Blue Air, de pe Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" a decolat, sambata, prima cursa catre Milano, printre pasageri fiind si agenti de turism si jurnalisti italieni care au participat la un infotrip pe litoralul romanesc. Astfel, avioanele catre Milano (Bergamo) vor decola de pe Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" in zilele de miercuri si sambata, la ora 12.40, urmand sa ajunga la destinatie la ora 14.10, iar cursele dinspre Italia vor fi efectuate tot miercurea si sambata, de la ora 8.40, ajungand in Romania la ora 12.10, scrie Mediafax.

Pasagerii Blue Air care vor calatori pe noua ruta in perioada mai-iunie 2015 vor beneficia de Fast Track gratuit in Aeroportul din Milano (Bergamo). Fast Track este un serviciu care permite calatorilor sa ajunga mai repede la avion. Ei trebuie sa mearga la intrarea Fast Track din aeroport, dupa ce au incheiat formalitatile de check-in, sa scaneze codul de bare de pe cartea de imbarcare si astfel vor intra pe culoarul special cu acces rapid catre controlul de securitate, sustin reprezentantii companiei.

Preturile pentru zborul Constanta-Milano (Bergamo) incep de la 27,99 de euro. De pe Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" mai exista o cursa regulata catre Istanbul si retur, operata de compania Turkish Airlines, iar din luna iunie va fi disponibila si o cursa spre Londra, a companiei Wizz Air.