Hotelul Sheraton, fostul Howard Johnson din Bucuresti, angajeaza de la nivel de incepatori, cameriste, ospatari, bucatari si receptioneri, pana la pozitii de conducere, potrivit unui comunicat al companiei.

Candidatii trebuie sa aiba abilitati interpersonale si cunostinte bune de limba engleza si poate performa in conditii de stres. Experienta profesionala in domeniu reprezinta un avantaj. Cei interesati pot trimite CV-ul pana pe 28 iunie, la adresa hr@sheratonbucharest.com sau il pot depune la receptia hotelului.

Hotel Howard Johnson a devenit, anul acesta, primul Sheraton din Romania, in urma unui contract de franciza. Sheraton Bucharest Hotel are 270 de camere, doua restaurante, un bar si un club lounge. Brandul Sheraton a finalizat recent o revitalizare comerciala la nivel global in valoare de 6 miliarde dolari si este in prezent in proces de extindere la nivel mondial, in valoare de 8 miliarde de dolari, aflat in derulare in urmatorii trei ani. Sheraton este detinut de Starwood Hotels & Resorts Worldwide si este cel mai mare brand al acestuia, fiind una dintre cele mai importante companii de ospitalitate si agrement din lume, cu aproape 1.200 de imobile in 100 de tari si 181.400 de angajati in cadrul proprietatilor sale detinute si administrate, potrivit Mediafax.

Sursa foto: Ospatari/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri