Ryanair va permite din a doua jumatate a anului 2007 efectuarea de apeluri telefonice in timpul zborului. Compania aeriana low cost, lider pe piata europeana de profil, va oferi aceasta facilitate pasagerilor sai dupa ce a incheiat un acord cu furnizorul de servicii telefonice OnAir, relateaza presa internationala.

OnAir va echipa intreaga flota Ryanair, in numar de 200 de aeronave Boeing 737, cu echipamente speciale va vor permite atat efectuarea de apeluri telefonice de pe telefonul mobil cat si trimiterea sau receptionarea de e-mailuri. Pasagerii isi vor putea folosi dispozitivele la altitudini mai mari de aproximativ 3.000 de metri, tarifele percepute de operatorul aerian pentru un apel urmand sa fie similare celor de roaming.

Diresctorul executiv al Ryanair, Michael O'Leary, a afirmat ca acest acord reprezinta un triplu castig, pentru furnizorul OnAir, pentru pasageri si pentru compania low cost care isi va reduce costurile in urma noii surse de venit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri