Blue Air a dat startul programului de iarna 2015/2016, calatorii pot fi planifica zboruri in perioada 25 octombrie 2015 – 26 martie 2016, la preturi de pornire de la 28 euro pe segment cu taxe de aeroport incluse.

Blue Air opereaza in prezent 38 de rute europene, cu plecari din Bucuresti, Bacau, Sibiu, Torino (Caselle) si Larnaca. Rutele operate din Larnaca si Torino vor continua si pe durata programului de iarna 2015/ 2016.

Blue Air opereaza 15 aeronave de tip Boeing 737 seriile 300, 400, 500, 700 si 800, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri.

Destinatii operate de Blue Air:

- din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
- din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
- din Sibiu: Stuttgart
- din Constanta: Milano (Bergamo)
- din Larnaca: Atena, Salonic
- din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri