Christian Tour relanseaza, de la 1 august, cursele directe de la Bucuresti la Hurghada si Sharm el Sheik, la care adauga oferte de vacante Senior Voyage in Egipt, ce includ croaziere, circuite culturale si numeroase excursii optionale.

"Am decis ca de la 1 august si pana pe 5 decembrie 2015 sa reluam cursele charter directe catre Egipt dupa o pauza de trei ani. Facem asta datorita numeroaselor cereri primite de la clientii nostri, dar si deoarece preturile unui sejur in aceasta tara sunt din ce in ce mai accesibile. Tocmai de aceea, punem de la bun inceput la dispozitia clientilor nostri oferte de vacanta complexe, ce implica nu doar sejururi, ci si numeroase excursii optionale (unele gratuite), circuite si croaziere, prin programul Senior Voyage. Nu in ultimul rand, mizam pe experienta unui nou commercial manager de origine egipteana, care stie toate detaliile turismului de acolo si ne va ajuta in ce priveste dezvoltarea acestui produs", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Dincolo de intervalul 1 august – 5 decembrie 2015, cursele charter oferite de Christian Tour vor opera si in perioada 1 mai – iulie 2016, iar, din decembrie pana in aprilie 2016, cursele se vor face la cerere. Regimul acestora este de una pe saptamana, avioanele aterizand in Hurghada si Sharm el Sheik.

Cat costa o vacanta in Egipt

Daca pretul mediu al unui concediu in Egipt este de 450 – 500 de euro de persoana per sejur de sapte nopti, cel al unei vacante prin programul Senior Voyage porneste de la 295 de euro de persoana per sejur de sapte nopti. In plus, aceasta vine la pachet cu numeroase excursii optionale. De pilda, cei care opteaza pentru Hurghada pot vizita piramidele lui Kheops, Kephren si Mykerinos, Sfinxul si Valea Templului, o fabrica de papirus pentru a vedea cum locuitorii Egiptului scriau pe hartie de papirus, si Muzeul Egiptean din Cairo, pentru a vedea mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului.

Turistii pasionati de sport pot merge sa faca snorkeling in Insula Giftun din Marea Rosie sau pot alege un safari in desertul din estul Egiptului. Cei interesati de cultura locala pot opta pentru spectacolul celor 1001 de nopti de la Alf Lela We Lela, ce ofera un amalgam de obiceiuri, traditii si preparate orientale.

Cei ce vor opta pentru destinatia Sharm el Sheik vor putea beneficia de excursii optionale precum aceea la Muntele Sinai si cea la Manastirea Sfanta Ecaterina si orasul de aur – Dahab, vizite la Muzeul din Cairo, dar si de incursiuni in Golful Aqaba (unde se practica snorkelingul), parcul Abu Galum, de un tur al orasului Sharm el Sheikh si de o cina cu program de dansuri orientale intr-un cort beduin.

Amatorii romani de turism se pot bucura totodata de Croaziera Pe urmele faraonilor, disponbila tot prin programul Senior Voyage. Traseul acesteia, care dureaza sapte zile, este Hurghada – Karnak – Valea Regilor – Luxor – Sahara – Cairo – Piramide – Sfinx – Marea Rosie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri