Paralela 45 lanseaza Blind Holiday, un concept de vacanta prin care turistii romani afla direct pe aeroport in ce destinatie vor pleca.

Timp de o saptamana, romanii vor vedea pe pagina de Facebook Paralela 45 o serie de oferte de vacante la preturi de 299, 399, respectiv 499 de euro/ persoana. Ofertele prezentate vor include numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare. Data exacta de plecare o vor afla cu 48 de ore inainte, iar destinatia le va fi dezvaluita abia atunci cand ajung in aeroport.

"Am dorit sa aducem pe piata turismului din Romania un concept special pentru turistii deschisi catre nou, care vor sa traiasca si o experienta altfel. Practic iti cumperi o vacanta cu garantia si increderea ca se va ridica la nivelul asteptarilor tale, iar destinatia o afli cand ajungi la aeroport. Sunt sigur ca turistii romani vor aprecia o initiativa indrazneata. Vrem sa aratam ca putem oferi si pachete pentru turistii mai nonconformisti", a declarat Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Ofertele Blind Holiday se adreseaza doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea in cazul acestor vacante se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea rezervarilor.

Ce servicii gratuite sau...
Citeste si: Ce servicii gratuite ascund biletele de avion

Sursa foto: Turisti fericiti/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Burcea, Paralela 45: #sieu cred ca Romania are nevoie de autostrazi