Operatorul aerian low-cost Wizz Air a depasit luna acesta pragul de 100 de milioane de pasageri transportati, dupa 11 ani de la primul zbor, cifra fiind inregistrata pe un zbor Londra-Varsovia.

Pentru a aniversa acest prag Wizz le-a oferit tuturor pasagerilor de la bord un zbor gratuit. Peste 22 de milioane de pasageri din totalul celor care au calatorit cu Wizz Air in ultimii 11 ani au zburat pe una dintre rutele din Romania ale companiei.

Recent, compania aeriana a introdus alocarea de locuri in avion, iar pentru pasagerii care aleg imbarcarea prioritara posibilitatea de a transporta inca un bagaj personal alaturi de bagajele lor de mana. Wizz Air sarbatoreste acest prag istoric de 100 de milioane de pasageri prin reducerea cu 20% a tuturor tarifelor pe toate rutele pentru rezervarile prin WIZZ Discount Club efectuate pe 20 si 21 octombrie.

"Am operat primul nostru zbor in 2004 intre Polonia si Marea Britanie, si astazi, 11 ani mai tarziu, vom celebra un total de 100 de milioane de pasageri transportati din peste 110 aeroporturi in peste 38 de tari", a declarat József Váradi, CEO Wizz Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri