Romania este promovata de Autoritatea Nationala pentru Turism si 55 de companii romanesti la Targul de Turism "World Travel Market" de la Londra, in perioada 2-5 noiembrie.

Standul Romaniei la editia 36-a a WTM are o suprafata de 308 metri patrati. In cadrul standului expun 55 de companii romanesti din domeniul turismului: agentii de turism, hoteluri, companii aeriene, pensiuni, consilii judetene, primarii, asociatii de promovare turistica etc.

In cadrul standului, Autoritatea Nationala pentru Turism pregateste vizitatorilor, in cea de-a 3 a zi a targului, un program de muzica populara autentic romaneasca interpretata de artista Monica Madas. In fiecare zi a manifestarii vizitatorii vor primi din partea Autoritatii Nationale pentru Turism materiale promotionale cu specific autohton: cutii de bijuterii din lemn cu motive traditionale sculptate manual, borcanase cu gem sau dulceata traditionala, linguri traditionale din lemn cu maner sculptat, palarii de paie cu flori, ii traditionale, toiuri traditionale romanesti umplute cu tuica. Romania a fost prezenta la toate editiile World Travel Market.

„Prezenta Romaniei la targurile internationale de turism este o prioritate a mandatului meu de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism. In cadrul unor astfel de manifestari putem sa atragem atentia specialistilor, marilor tour-operatori, reprezentantilor liniilor aeriene consacrate catre tara noastra, catre vasta oferta turistica pe care Romania o poate prezenta lumii. Consider ca prezenta la acest tip de evenimente reprezinta o carte de vizita solida in crearea de parteneriate in vederea promovarii turismului autohton. In strategia noastra, prezenta la targuri internationale precum WTM - Londra sau ITB - Berlin este extrem de importanta pentru cresterea vizibilitatii tarii noastre, dar nu voi neglija nici targurile de nisa, care se pliaza pefect pe tipologia turistului interesat de Romania”, declara Anca Pavel- Nedea, Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism.

Inainte de deschiderea oficiala a Targului de Turism de la Londra a avut loc decernarea premiilor Topul Lonely Planet Best in Travel 2016, cel mai asteptat clasament de catre industria turistica mondiala, unde regiunea Transilvania a primit Premiul Lonely Planet – cea mai buna regiune de vizitat in 2016. Plasarea pe primul loc a regiunii Transilvania inseamna publicitate si crestere a numarului de turisti in aceasta zona, si nu numai.

World Travel Market este un eveniment dedicat specialistilor, de tip Business-to-Business unde, anual participa peste 50.000 de specialisti si sunt promovate peste 185 de tari.

Sursa foto: Sighisoara/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri