Premier tehnocrat? Dragos Petrescu, City Grill: Este idealul fiecarui antreprenor! Dar trebuie sa avem mai putine orgolii

Demisia Guvernului este vazuta ca un blocaj temporar pentru mediul de afaceri, sustine antreprenorul Dragos Petrescu, proprietarul lantului City Grill, Trattoria Buongiorno si al restaurantului Caru' cu Bere.

"Pe de o parte, faptul ca Guvernul isi asuma resposabilitatea este cumva normal, pe de alta parte faptul ca intram in proces de renumire a unui alt guvern va duce la un blocaj temporar, care nu face bine astazi mediului de afaceri. Adica toate legile care erau in curs de a fi adoptate se vor bloca, procedurile legate de siguranta, incendii si alte reglemetari care este nevoie sa fie schimbate vor fi amanate. Ca orice antreprenor care are un business in desfasurare, faptul ca vor veni altii care vor avea alte idei va prelungi starea de blocaj. Nu sunt foarte incantat", a declarat Dragos Petrescu pentru wall-street.ro.

Intrebat daca isi imagineaza un guvern sau un premier tehnocrat, antreprenorul a spus ca "este idealul fiecarui antreprenor" ca Romania sa aiba un prim-ministru tehnocrat. "Pentru asta trebuie sa avem mai putine orgolii ca si clasa politica si pare ca nu va fi simplu. Sa vedem, nu sunt optimist", a concluzionat Dragos Petrescu.

WALL-STREET.RO a luat mai multe reactii ale mediului de business dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat depunerea mandatului Cabinetului sau.

Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintilor partidelor parlamentare, pe care ii invita la consultari pentru desemnarea unui candidat pentru functia de prim-ministru, primele chemate la Cotroceni, joi, fiind PSD, PNL, UDMR si grupul minoritatilor nationale.

Citeste si:
Recomandarea șefului City Grill pentru viitorul primar al...
Fondatorul lanțului de...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri