Air New Zealand

Air New Zealand

Air New Zealand a reusit sa isi revina dupa o perioada de criza financiara la inceputul anilor 2000. Compania nu a suferit incidente semnificative in ultimii zeci de ani, scrie businessinsider.com.

Sursa foto: Tupungato/shutterstock.com

Singapore Airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines este de foarte multe ori laudata penru serviciile de calitate si operatiunile eficiente. Transportatorul aerian cu baza operationala pe Aeroportul Changi nu a inregistrat accidente aviatice dupa anul 2000.

Sursa foto: Fedor Selivanov/shutterstock.com

Finnair

Finnair

Operatorul aerian finlandez Finnair nu a suferit accidente majore din 1960.

Sursa foto: Cardinal arrows/shutterstock.com

British Airways

British Airways

British Airways este una dintre cele mai premiate linii aeriene din Europa. Cu toate acestea a avut in ultimii ani cateva accidente dar fara decese. Singurul accident cu victime a fost in anul 1976.

Cathay Pacific

Cathay Pacific

Cathay Pacific, companie aeriana asiatica din Hong Kong, cunoscuta pentru cele mai bune servicii la business-class, nu a suferit accidente aviatice din 1960 si pana in prezent.

Emirates Airlines

Emirates Airlines

Emirates Airlines este unul dintre cei mai mari jucatori din industria aviatica. Infiintata in 1985, compania nu a avut niciun accident fatal in 30 de ani de activitate.

Sursa foto: Philip Lange/shutterstock.com

Etihad

Etihad

Etihad si-a mentinut un record de siguranta impecabila. Este cu adevarat remarcabil cat de repede compania aeriana veche de un deceniu a crescut in scara si de reputatie.

Sursa foto: Markus Mainka/shutterstock.com

Eva Air

Eva Air

Operatorul taiwanez Eva Air nu a suferit niciun accident major de cand a fost fondat in 1988.

Sursa foto: Michael Rosebrock/shutterstock.com

Lufthansa

Lufthansa

Operatorul aerian german Lufthansa, infiintat in 1955, nu a inregistrat niciun accident fatal din 1993 si pana in prezent.

Sursa foto: Vytautas Kielaitis/shutterstock.com

Qantas

Qantas

Australienii de la Qantas sunt la fel de renumiti pentru verificarea buna a avioanelor precum este Volvo in industria auto. Infiintata in urma cu 93 de ani, Qantas nu a avut niciun accident fatal din 1951 si pana in prezent.

Sursa foto: InsectWorld/shutterstock.com