Compania de inginerie aerospatiala Windspeed Technologies prezinta conceptul SkyDeck care va oferi pasagerilor o vedere de 360 de grade dintr-un balon transparent situat pe partea de sus a avionului, scrie gizmag.com.

Bolta transparenta va fi realizata din materiale similare cu cele utilizate pentru avioane de lupta supersonice si va fi accesibila prin intermediul liftului sau a unei scari. In functie de configuratie, va fi unul sau doua scaune rotative care vor avea si un display cu GPS care va oferi informatii despre locatie.

Skydeck

Windspeed spune ca scopul proiectarii Skydeck a fost de a crea o experienta interesanta pentru proprietarii de avioane VIP sau pentru zborurile la business class in aeronave comerciale. Skydeck ar putea deveni o sursa suplimentara de venituri pentru companiile aeriene, pasagerii trebuind sa plateasca in plus pentru experienta.

Skydeck

Ideea scaunelor cu vedere panoramica, situate in partea din spate a avionului, a venit la jumatatea anului 2014 si a fost facuta publica in mai 2015. Airbus este una dintre firmele care s-au aratat interesate desi nu a facut inca o comanda. Pentru instalarea Skydeck pe un avion vor fi necesare 18 luni din momentul comenzii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri