Odata cu lansarea primului hotel Sheraton in Romania, parte a marelui grup hotelier Starwood Hotels & Resorts, piata de ospitalitate castiga nu doar un nou standard si o noua experienta a ospitalitatii de 5 stele, ci si cel mai recunoscut si apreciat program de loialitate din industrie: SPG- Starwood Preferred Guest.

Cu un portofoliu unic de peste 1200 hoteluri si resorturi din intreaga lume, in peste 11 dintre cele mai luxoase hoteluri ( Sheraton, St. Regis, Westin, The Luxury Collection, W Hotels, Le Meridien, Design Hotels, Tribute, Element, Aloft, Four Points by Sheraton), programul de loialitate SPG- Starwood Preferred Guest include pachete complete de beneficii, cu avantaje unice in industrie, de care acum se pot bucura si oaspetii care viziteaza si descopera Romania.

Sa fii membru SPG inseamna mai mult decat sa acumulezi puncte si sa primesti oferte avantajoase. Inseamna o paleta larga de beneficii menite sa iti ofere o calatorie eficienta din punct de vedere timp si cost, personalizata in functie de obiectivul ei si necesitatile oaspetilor, dar si o experienta completa de ospitalitate. De aceea, programul SPG- Starwood Preferred Guest nu se adreseaza doar celor care calatoresc in scop de afaceri sau in vacanta, ci si organizatorilor de evenimente, companiilor sau chiar si agentiilor, beneficiind de pachete dedicate, cu toate avantajele detaliate si puse la dispozitia clientilor, pentru ca fiecare sa isi aleaga solutiile si ofertele de care au nevoie.

Cu cele mai importante programe de loialitate din industrie, beneficiile SPG sunt clasificate in 3 statusuri de membru: Preferred, Gold si Platinum, prin care oaspetii Starwood Hotels & Resorts pot castiga si valorifica puncte pentru sejururi, upgrade-uri de camera si zboruri, pe tot parcursul anului:

Prin statutul de membru Preferred Guest - te poti bucura de pana la 30% discount la cele peste 1000 de baruri si restaurante din lantul hotelier Starwood, chiar daca nu esti cazat in unul din hotelurile brandului, puteti beneficia de puncte Star daca faceti rezervari pentru grupuri, indiferent de ocazie sau eveniment, toate punctele Star acumulate fiind valabile oricand, cu conditia ca acestea sa fie folosite minim o data pe an.

Statutul de membru Gold Preferred Guest - iti confera un nou nivel al confortului. De la ‚late check out’, upgrade-ul camerei la check-in, puncte Star sau alte surprize ca „welcome gift” la sosire. Membrii Gold beneficiaza de trei puncte Star pentru fiecare dolar american cheltuit pe perioada unei calatorii in hotelurile Starwood. De asemenea, acestia se pot bucura de statutul Gold, pe viata, daca rezerva 250 de nopti pe parcursul a 5 ani consecutivi.

Sa fii membru Platinum Preffered Guest - Iti rasplatim loialitatea la cel mai inalt nivel. Alaturi de beneficiile Gold, membrii Platinum se bucura si de alte avantaje exclusive: acces gratuit la cluburile de Wellness si sanatate din hoteluri, prioritate in rezervarea camerelor, beneficii suplimentare, SPG Nights, in functie de numarul de nopti rezervate de-a lungul unui an, ce includ si oportunitatea de a avea la dispozitie un Ambasador SPG, care va identifica si oferi solutii personalizate pentru calatoriile planificate, oriunde in lume.

Pentru evenimentele sociale sau de business, clientii vor beneficia de cele mai bune oferte si de pachete de servicii personalizate prin programul Starwood Preferred Guest, iar companiile isi pot recompensa clientii sau echipa cu cele mai performante beneficii din industrie si solutii dedicate fiecarei nevoi in parte.

Si pentru ca cel mai popular program de loialitate din industrie se reinventeaza si se adapteaza in permanenta pentru a-si bucura oaspetii cu toate beneficiile de care au nevoie, Starwood Preferred Guest a creat programul online ProLearning, prin care clientii se pot informa cu privire la toate hotelurile din grupul Starwood Hotels & Resorts, dar si la facilitatile si serviciile puse la dispozitie de acestea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri