Romanii sunt atrasi de destinatii insorite de Revelion, cum ar fi Madeira, Emiratele Arabe Unite, Sri Lanka, Mauritius pentru care au platit intre 700 si 4.000 euro de persoana, potrivit datelor Cocktail Holidays.

Pachetul mediu pentru Revelion a fost de 1.229 de euro, fata de 1.225 anul trecut. Cea mai scumpa vacanta vanduta in aceasta perioada a fost in destinatia Mauritius, la pretul de 4.000 euro de persoana si a inclus 7 nopti de cazare in camera Deluxe Ocean View la un hotel de 5 stele cu all inclusive, cina festiva de Revelion, zbor direct charter Tarom clasa business, taxe de aeroport, asistenta turistica in limba romana.

Madeira pentru vacanta de Revelion cu zbor direct Tarom, o premiera pe piata romaneasca, a fost aleasa pentru temperaturile ridicate din timpul iernii, dar si pentru spectaculosul foc de artificii care are loc la trecerea dintre ani. Turistii au platit intre 978 si 2.232 euro/persoana, pentru 6 nopti de cazare, transport, transferuri si taxe de aeroport.

Un alt spectaculos foc de artificii poate fi admirat la trecerea dintre ani si in Dubai, alta destinatie insorita preferata de turistii Cocktail Holidays pentru vacanta de Revelion. Pretul pentru un pachet de sapte nopti a fost cuprins intre 683 si 4.333 de euro/persoana, in timp ce pentru Abu Dhabi, pachetele au costat intre 721 si 3.031 de euro/persoana, cu toate taxele incluse.

Pentru Craciun s-au cautat in special orasele europene unde se organizeaza spectacole stradale, targuri traditionale, dar si Israelul, pentru vizitarea locului sfant al nasterii lui Isus Hristos in ziua de Ajun sau pentru concertul special de Craciun din Bethleem. Pentru astfel de vacante, turistii au platit de la 349 de euro/persoana, pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si transport cu avionul. Pachetul mediu pentru Craciun a fost anul acesta de 625 de euro, fata de 795 de euro anul trecut.

Ca noutate pentru vacanta de sarbatori, Cocktail Holidays a introdus in oferta sa, din 2016, pachetele la schi in Les Arcs, domeniul schiabil Paradiski, Franta, una dintre cele mai apreciate zone de schi din Europa, la tarife de la 957 de euro/persoana, care includ 7 nopti de cazare in apartamente de 4 si 5 stele, transport cu avionul, transferuri si ski-pass-ul pentru toata perioada sejurului.

Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel, lansat in urma cu 11 ani. Dan Goicea, proprietarul agentiei de turism, estimeaza ca va incheia anul cu o cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro (82 mil. lei), in crestere cu 20%.

Sursa foto: Lukas Gojda/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri