Partieee...in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

Click pe imagine pentru extindere!

Numerele de pe harta reprezinta statiunile cu partii de schi. Asadar, in Romania exista 44 de statiuni unde se poate schia, iar cele mai multe partii, 23 la numar, se afla in judetul Harghita, urmat de Prahova (22 partii), Brasov (20 partii), Hunedoara (16) si Maramures (13 partii), potrivit datelor ANT.

Cele mai lungi partii de schi

Partie Statiune Lungime Dificultate
Drumul Rosu Poiana Brasov 4.752 metri Usoara
Sulinar Poiana Brasov 3.394 metri Medie
Dealul Negru Vatra Dornei 3.000 metri Medie
Drumul de Vara Sinaia 2.972 metri Medie
Lupului Poiana Brasov 2.605 metri Dificila
Carp Sinaia 2.500 metri Dificila
Cocosul Predeal 2.250 metri Medie
Sub Teleferic Poiana Brasov 2.200 metri Dificila
Mogosa Mogosa (Maramures) 2.200 metri Medie
Clabucet Predeal 2.100 metri Usoara

Sursa informatii: ANT (Autoritatea Nationala pentru Turism)

Sursa foto: IM_photo/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri