Unele aeronave de pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti Otopeni au intarzieri in medie de 30 de minute la decolare, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, a anuntat, luni dimineata, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), transmite Mediafax.

Pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, cu ninsoare si rafale de vant care transporta zapada la sol, a precizat CNAB.

Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul "Henri Coanda" din cauza conditiilor meteo, dar unele zboruri pot inregistra intarzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, intarzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o ora.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime si sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene", potrivit CNAB.

Informatii despre situatia zborurilor pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti pot fi gasite pe pagina bucharestairports.ro.

In Capitala se inregistreaza, luni dimineata, o temperatura de minus opt - minus noua grade Celsius.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ninsori si viscol pentru 10 judete din sud-vestul tarii, valabila pana luni la ora 12.00. Atentionarea vizeaza judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si jumatatea sudica a judetelor Valcea, Arges si Dambovita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri