Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low cost, va introduce o noua cursa, pe ruta Timisoara-Eindhoven (Olanda), care va costa de la 109 lei pe segment de zbor, potrivit unde simulari pe site-ul companiei aeriene.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de reprezentantii Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, incepand din 29 martie se va putea calatori cu avionul spre Olanda, destinatia Eindhoven, cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana, in zilele de marti, joi si sambata.

Urmareste oferta actuala la zboruri Timisoara-Eindhoven si retur.

"Orasul Eindhoven este situat in centrul unei regiuni care cuprinde, pe o raza de aproximativ 100 de kilometri, orase importante precum Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg, Dusseldorf, Bonn, Koln, Bruxelles s.a. Calatoria de la Timisoara la Eindhoven ofera prilejul de a vizita o zona istorica si cu o civilizatie si cultura deosebita. Pe de alta parte, va oferi prilejul locuitorilor de pe acele meleaguri sa cunoasca frumusetea naturala a naturii din judetul Caras-Severin, sa cunoasca frumusetea istorica si cultura oraselor Timisoara si Arad", se arata in comunicat.

"Compania care va opera pe aceasta noua ruta este Wizz Air", a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Sursa foto: Senohrabek/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri