Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost, deschide baza in Romania, pe Aeroportul International Timisoara si introduce atat zboruri externe din Timisoara, cat si zboruri interne, pe ruta Timisoara-Bucuresti, de la 20 euro.

Baza, careia Ryanair ii va aloca o aeronava (o investitie de 100 milioane doalri), va fi operationala incepand cu 1 Noiembrie. De pe aeroportul banatean vor fi operate 7 noi rute catre Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar si o noua ruta catre Bucuresti cu o frecventa de doua zboruri pe zi. Prima baza romaneasca a Ryanair va servi 575.000 de noi clienti pe an, respectiv va sustine 430 de locuri de munca, conectate activitatilor Aeroportului International Timisoara.

"Pentru a sarbatori noua noastra baza din Timisoara, scoatem la vanzare peste 100,000 de locuri, la tarife incepand de la 19,99 euro pentru calatorii in noiembrie si decembrie, si rezervari pana la miezul noptii, marti, 19 Ianuarie", a declarat David O’Brien, chief commercial officer, Ryanair.

La un pret de 20 de euro/zbor, Ryanair devine un concurent puternic pentru Tarom, singura care opereaza zboruri in prezent pe ruta Timisoara-Bucuresti, la un pret mult mare. Spre exemplu, la o simpla simulare pe site-ul Tarom, un zbor Timisoara-Bucuresti in februarie costa 78 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri