SkyTeam reduce cu 10% tarifele biletelor de avion pentru calatoriile in jurul lumii

Alianta aeriana SkyTeam reduce cu 10% tarifele biletelor de avion pentru calatoriile in jurul lumii in anul 2016, cumparate pana la 31 martie pe zboruri la clasa economic.

Tariful redus este pentru calatorii cu avionul de pana la 46.843 de km (26.000 mile), platite cu cel putin 7 zile in avans, iar calatoria trebuie sa inceapa inainte de 30 iunie 2016 si trebuie sa se incheie in maxim 6 luni.

Tariful redus pentru calatoria in jurul lumii (Round the World fare) este valabil pe toate cele 20 de linii aeriene SkyTeam, in cadrul unei largi retele ce cuprinde 1.057 de destinatii. SkyTeam este principala alianta din China, Rusia, Mexic si America de Nord si ofera alegeri incomparabile pentru zboruri in Europa si America Latina, oferind globe-trotter-ilor flexibilitate pentru a-si planifica itinerariul ideal. Pentru mai multe informatii despre tichetul SkyTeam Go Round the World, dati clic aici.

Un exemplu de itinerar SkyTeam in jurul lumii posibil in conditiile tarifului promotional de maxim 26.000 de mile (aproximativ 46.843 km), la un cost de 2.569 euro, inclusiv taxe si suprataxe: Amsterdam – Mexico City – Tokyo - Ho Chi Minh – Moscova – Amsterdam.

Conditii pentru tariful redus:

  • rezervarea trebuie efectuata inainte de 31 martie 2016 utilizand zborurile oricareia dintre cele 20 de linii aeriene membre SkyTeam
  • calatoria trebuie sa inceapa intre 6 februarie - 30 iunie 2016
  • perioada maxima de sedere este de sase luni, iar cea minima este de zece zile
  • sunt permise minim trei si maxim cinci escale
  • intreaga calatorie nu trebuie sa depaseasca 26.000 de mile (aproximativ 46.843 km)

Sursa foto: IM_photo/Shutterstock.com

Citeste si:
SkyTeam face un discount de 10% pentru o calatorie in jurul lumii
SkyTeam face un discount de...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri