Portul Constanta va avea o linie de navigatie expres, care va lega porturi din Egipt, Israel, Turcia si Marea Neagra. Linia va fi deschisa de compania germana de navigatie Hapag-Lloyd.

Anuntul a fost facut atat pe site-ul companiei Hapag-Lloyd, cat si pe pagina de Facebook a Portului Constanta. Primul voiaj incepe pe 16 februarie, din orasul port Damietta (Egipt), de unde vor pleca trei nave de 1.700 TEU. Ruta continua catre Istanbul (Mardas & Marport), Novo-rosiysk, Odessa, Constanta, Istanbul, Izmit, Izmir si inapoi la Damietta.

Sursa foto: captura hapag-lloyd.com

Portul Constana va avea o linie de navigaie expresCu începere de la mijlocul lunii februarie 2016, compania de...

Citeste si:
Preturile mici si vremea buna umplu charterele si in septembrie
Preturile mici si vremea buna...
Posted by Constanta Port on Sunday, January 31, 2016

"Cu incepere de la mijlocul lunii februarie 2016, compania de navigatie Hapag - Lloyd (Germania) ridica standardul serviciilor din Mediterana si Marea Neagra, introducand serviciul Black Sea Mediterranean Express (BMX). Linia de navigatie va lega porturile din Egipt, Israel, Turcia si Marea Neagra si va avea timpi de tranzit competitivi", se arata in postarea de pe Facebook, care preia un articol de pe Cugetliber.ro.

BMX va garanta conectivitatea porturilor de la Marea Neagra cu reteaua globala Hapag - Lloyd a serviciilor de linie, in special din America de Nord, America Latina, Orientul Indepartat, Oceania si Europa de Nord. Aceasta nu este singura veste despre activitatea in Portul Constanta. Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

Portul Constanta este al doilea cel mai mare de la Marea Neagra.

Citeste si:
Toate plajele din Tel Aviv au primit distinctia "Blue Flag"
Toate plajele din Tel Aviv au...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Portul Constanta, destinatia de croaziere numarul 1 din Marea Neagra