Peste 40% din sejururile exotice, in destinatii precum Maldive, Punta Cana, Tenerife si Cancun, care costa peste 2.000 de euro/pachet, sunt rezervate prin early booking, preturile fiind cu pana la 25% mai mici, potrivit agentiei online Paravion.

"Tot mai multi romani profita de ofertele Early Booking si isi cauta deja sejururi pentru concediile pe care si le-au programat pentru prima jumatate a acestui an. Astfel, numarul pachetelor early booking vandute de Paravion in ianuarie a crescut cu 40% fata de aceeasi luna din 2015", se arata intr-un comunicat al companiei , conform Mediafax.

Conform Paravion, circa 60% din totalul vanzarilor de pachete early booking au fost generate de destinatiile exotice, restul rezervarilor fiind facute pentru vacante clasice de vara. In ceea ce priveste metoda de plata a pachetelor early booking, de regula clientii opteaza pentru plata unui avans de 30% - 50%.

Cele mai cautate destinatii exotice sunt Punta Cana, unde 11 nopti la un hotel de cinci stele costa 900 euro/persoana, Tenerife (11 nopti la un hotel de cinci stele costa 1.000 euro/persoana) si Thailanda, unde un pachet de 12 nopti de cazare la un hotel de patru stele costa 1.060 euro/persoana

Citeste si:
Ovidiu Sandor da startul lucrarilor la Radisson Blu in Timisoara
Mulberry Development da...
Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
A crescut numarul romanilor care isi cumpara vacante cu un an inainte