Blue Air, companie romaneasca low-cost, lanseaza din iunie zboruri de la Bucuresti la Cluj Napoca la 90 de lei pe segment. Pretul include bagaj de cala, bagaj de mana si o gustare la bordul avionului, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook.

Zborurile vor fi operate in zilele de luni, marti, vineri si sambata. O cursa Bucuresti-Cluj Napoca dureaza 50 de minute. Prin comparatie, o calatorie cu trenul dureaza 9:39 ore si costa 91,5 lei, iar o calatorie cu autocarul dureaza 9 ore si costa 90 lei.

Noua ruta #BlueAir #Bucuresti - #Cluj - Bucuresti! Pretul unui bilet porneste de la 89.99 lei si include bagaj de mana, bagaj de cala si snack gratuit!Posted by Blue Air on Friday, February 5, 2016

Anuntul Blue Air vine dupa ce recent operatorul low-cost WizzAir a anuntat curse intre Cluj Napoca si Bucuresti disponibile din 22 iulie. Blue Air mai opereaza o cursa interna, Bucuresti-Iasi, lansata in octombrie 2015.

Recent, Blue Air a anuntat ca incepe in iunie zborurile catre Lisabona, dupa ce compania nationala aeriana portugheza TAP Portugal, prezenta in Romania din 2012, a spus ca va renunta din martie la ruta Bucuresti-Lisabona, au scris pe Facebook cele doua companii.

Blue Air zboara din Bucuresti catre: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri