Blue Air si Wizz Air reduc preturile biletelor de avion pentru o zi, 16 februarie, pentru toate destinatiile, cu 15% in cazul operatorului aerian roman si cu 20% pentru zborurile operate de compania ungara.

"Numai astazi, 16 februarie, ai 15% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 66 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 16 februarie – 29 octombrie 2016", informeaza Blue Air pe site-ul companiei.

Wizz-Air a anuntat pe 15 februarie ca va reduce preturile a doua zi.

"20% discount aplicat tarifelor cu tot cu taxe pe toate rutele din si catre Romania. Promotia se aplica de pe 15 februarie ora 23 pana pe 16 februarie ora 24", scrie Wizz Air pe pagina web.

In prezent, Wizz Air ofera 107 rute spre 16 tari, din 8 aeroporturi din Romania. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri si aeronave A321 cu 230 de locuri.

Blue Air zboara din Bucuresti catre: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia.

Anul trecut, 80% din piata transportului aerian din Romania a fost detinuta de 5 companii aeriene: Wizz Air - 29,8%, Tarom - 24,2%, Blue Air - 12,3%, Ryanair - 7,3% si Lufthansa - 6%.

Sursa foto: iurii / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri