Blue Air si Wizz Air reduc preturile biletelor de avion pentru o zi, 16 februarie, pentru toate destinatiile, cu 15% in cazul operatorului aerian roman si cu 20% pentru zborurile operate de compania ungara.

"Numai astazi, 16 februarie, ai 15% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 66 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 16 februarie – 29 octombrie 2016", informeaza Blue Air pe site-ul companiei.

Wizz-Air a anuntat pe 15 februarie ca va reduce preturile a doua zi.

"20% discount aplicat tarifelor cu tot cu taxe pe toate rutele din si catre Romania. Promotia se aplica de pe 15 februarie ora 23 pana pe 16 februarie ora 24", scrie Wizz Air pe pagina web.

In prezent, Wizz Air ofera 107 rute spre 16 tari, din 8 aeroporturi din Romania. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri si aeronave A321 cu 230 de locuri.

Citeste si:
TAROM, oferte de preturi in perioada 29 octombrie - 3 noiembrie
TAROM, oferte de preturi in...

Blue Air zboara din Bucuresti catre: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia.

Anul trecut, 80% din piata transportului aerian din Romania a fost detinuta de 5 companii aeriene: Wizz Air - 29,8%, Tarom - 24,2%, Blue Air - 12,3%, Ryanair - 7,3% si Lufthansa - 6%.

Sursa foto: iurii / Shutterstock

Citeste si:
Romanii pierd anual zeci de mii de euro anulandu-si biletele de avion
Romanii pierd anual zeci de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ryanair reduce tarifele cu 30% timp de doua zile