Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, deschide baza pe Aeroportul Otopeni, din 30 octombrie, cu 3 aeronave, care implica o investitie de 300 milioane de dolari. Astfel, vor fi sustinute peste 1.000 de locuri de munca si noi posibilitati de zboruri din Romania catre principale destinatii din Europa (vezi oferta actualizata la zboruri cu Ryanair).

Totodata, operatorul anunta rute noi, mai multe zboruri si preturi promotionale de la 10 euro pe pagina web creata in limba romana, www.ryanair.com/ro.

Ryanair va introduce anul acesta doua rute noi din Bucuresti catre Atena si Timisoara si mai multe zboruri catre Bruxelles (9 zboruri pe saptamana), Milano Malpensa (zilnic) si Dublin (5 zboruri pe saptamana).

In total, din Bucuresti vor fi 10 rute, inclusiv catre Bologna, Londra, Madrid, Milano Bergamo si Roma si 90 de zboruri saptamanale. Astfel, compania aeriana estimeaza ca va avea 1,4 milioane de pasageri pe an si o crestere a traficului cu 75% pe Aeroportul din Bucuresti.

Urmareste si compara preturile din oferta actuala la zboruri in Europa cu Ryanair.

Preturile biletelor de avion la Ryanair includ toate taxele si doua bagaje de mana: unul de maximum 10 kg cu dimeniunsile maxime de 55 cm x 40 cm x 20 cm si o geanta mica cu dimensiunile maxime 35 cm x 20 cm x 20 cm. Pentru bagajul de cala, pasagerii trebuie sa achite taxe suplimentare. De asemenea, check-in-ul este gratuit daca este facut online.

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

Sursa foto: eska2005/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri