Wizz Air isi deschide in septembrie o baza noua, la Kutaisi in Georgia si anunta sapte rute de aici catre Europa cu o aeronava A320.

Cursele vor fi operate de doua ori pe saptamana de la Kutaisi la Berlin Schönefeld, Munchen Memmingen, Milano Bergamo, Dortmund, Larnaca si Sofia, si de trei ori pe saptamana intre Kutaisi si Salonic. Cel mai mic tarif este Kutaisi – Larnaca de la 25 de euro, in timp ce pe restul zborurilor preturile pornesc de la 30-40 de euro.

”Suntem incantati sa luam parte la dezvotarea economica a orasului Kutaisi, nu doar in termeni culturali si de turism, dar si de afaceri si productie. Wizz Air crede ca investitia in Georgia, prin intermediul unei aeronave A320 si a echipajului local vor produce beneficii pentru piata din Georgia si pentru Wizz Air", a declarat Owain Jones, Wizz Air Chief Corporate Officer.

Cu aceste noi destinatii, reteaua Wizz Air din Georgia ajunge la 11 rute catre opt tari. Wizz Air a inceput activitatea in Kutaisi in 2012 si a transportat mai mult de 500.000 de pasageri, in tot acest timp.

Aeroportul International Kutaisi este detinut si operat de compania United Airports Georgia, LLC sub Ministerul Economiei si Dezvoltarii Durabile din Georgia. Aeroportul a fost reconstruit in 2012 iar pe parcursul ultimilor trei ani a deservit peste 600.000 de pasageri.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 66 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 400 de rute de la 24 de baze, ce asigura conexiunea intre 119 destinatii din 38 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri