Platesti patru nopti si stai cinci. Sau platesti cinci si stai sase. Cam asa suna mare parte din ofertele agentiilor de turism, dar si ale hotelierilor, care ii vizeaza atat pe cei care vor sa plece in vacante in aceasta perioada, ori vor sa cumpere de pe acum un pachet de servicii pentru aceasta vara pe litoral.

Agentiile de turism si hotelierii cauta sa-si umple hotelurile chiar daca nu este sezon. Pentru a nu sta cu camerele goale jucatorii din turism propun pachete cu „zile gratuite”, conform Adevarul Financiar.

Un astfel de pachet vizeaza, in special, lunile de primavara si lunile de vara si de toamna de la inceput si final de sezon estival. Cei care cauta astfel de chilipiruri trebuie sa fie atenti si la conditiile din oferta. Pentru ca weekend-urile sunt destul de aglomerate, mai ales in statiunile montane, ofertele cu zile gratuite vizeaza perioada de cazare de duminica pana vineri.

Cei care vor sa petreaca cateva zile pe partie trebuie sa stie ca in pachetele promotionale, chiar daca sunt incluse intrari gratuite la sauna sau piscina trebuie sa stie ca taxa de salvamont nu este inclusa in ofertele de cazare.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ce statiuni prefera romanii pentru vacanta de iarna