10. Nacpan

10. Nacpan

Cand va trebui sa descrieti o plaja pura, retineti un singur cuvant: Nacpan.

Nacpan se afla in Filipine, mai exact in orasul El Nido, si este una dintre cele mai pure plaje pe care vi le puteti imagina. Localnicii spun oricarui turist ajuns in Filipine ca nu trebuie sa incheie vacanta pana nu ajung pe plaja Nacpan, unde simti la propriu ca atingi paradisul cu mana: in Nacpan nu este nimic, in afara de nisip, palmieri si poate tu.

Sursa foto: Pichugin Dmitry/Shutterstock.com

9. West Bay

9. West Bay

Nu cautati inca pe harta, caci nici acolo nu este foarte usor de gasit. Plaja West Bay se afla in Honduras, deci undeva prin America Centrala, in Marea Caraibelor, este cunoscuta pentru reciful ei de corali. Turistii se pot relaxa privind imaginile spectaculoase si vizitand gradinile tropicale.

Sursa foto: Michal Zak/Shutterstock.com

8. Ngapali

8. Ngapali

Greu de pronuntat? Si mai greu de imaginat pe pamanat un paradis ca Ngapali.

Ngapali se pronunta Napali dupa Napoli, dar linistiti-va, nu este in Italia. Ngapali este tocmai in Myanmar, ceea ce v-ar face vacanta cu mult mai interesanta si vibranta decat un sejur in Europa. Ngapali este cel mai bun loc in care sa fiti voi cu voi insiva.

Sursa foto: Vadim_Ivanov/Shutterstock.com

7. Playa de Ses Illetes

7. Playa de Ses Illetes

Playa de Ses Illetes este singura plaja din Europa in topul TripAdvisor. Se afla in Formenterra, Insulele Balneare, Spania, la doar 20 de km de Ibiza. Turistii se pot bucura de o priveliste incredibila cu iahturi, ape albastre si nisip alb si fin. In Insula Formenterra, despre care se spune ca l-a vrajit pe Jules Verne, se poate ajunge doar cu vaporasul din Ibiza.

Sursa foto: Sergio TB/Shutterstock.com

6. Flamenco

6. Flamenco

Plaja Flamenco se afla pe insula Culebra in Puerto Rico, iar pentru a putea ajunge acolo trebuie luat un avion din capitala San Juan. Este un loc extraordinar pentru a face surfing, a inota, a face plaja si a socializa.

Sursa foto: Chad Zuber/Shutterstock.com

5. Cayo de Agua

5. Cayo de Agua

Plaja Cayo de Agua se afla in Parcul National Los Roques din Venezuela. Este un loc fantastic care te fascineaza datorita apei clare, de un albastru profund si, nu in ultimul rand, datorita locurilor superbe pe care le poti vizita.

Sursa foto: Dmitry Burlakov/Shutterstock.com

4. Anse Lazio

4. Anse Lazio

Aflata in Insula Praslin, Seychelles, plaja Anse Lazio este locul unde Ducele si Ducesa de Cambridge si-au petrecut luna de miere. Printre atractiile principale ale acesteia se numara linia orizonutului care se vede cu totul deosebit in aceasta parte a lumi, oferind un spectacol de culori. Poate fi vizitata in tot timpul anului.

Sursa foto: Filip Fuxa/Shutterstock.com

3. Playa Paraiso

3. Playa Paraiso

Playa Paraiso se afla in Cayo Largo, Cuba si poate fi vizitata in tot timpul anului. Isi merita numele de Plaja Paradisului datorita peisajelor spectaculoase, al jocurilor de culori si nisipului stralucitor.

Sursa foto: BlueOrange Studio/Shutterstock.com

2. Baia do Sancho

2. Baia do Sancho

Privelistea ca de paradis pare un adevarat miraj in Baia do Sancho din Brazilia. Arhipelagul format din 21 de insule in Fernando de Noronha, Brazilia, a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO datorita particularitai mediului si este descris ca un adevarat colt de Paradis pe pamant. Plaja poate fi vizitata tot anul si ofera o gama larga de activitati, de la sporturi de apa si nopti de poveste, la relaxare totala.

Sursa foto: West Coast Scapes/Shutterstock.com

1. Grace Bay

1. Grace Bay

Grace Bay este cea mai spectaculoasa plaja din lume. Tot ce se poate spune despre aceasta plaja este ca aici simti ca atingi cu adevarat paradisul cu mana.

Grace Bay, aflata in Insulele Turks si Caicos (un teritoriu britanic de peste mari, in Marea Caraibelor), este o plaja care te intampina cu un nisip alb si extrem de fin, un recif de coral, o viata marina abundenta si ape albastre cristaline.

Sursa foto: BlueOrange Studio/Shutterstock.com

Sursa foto: BlueOrange Studio/Shutterstock.com