Compania aeriana low-cost Wizz Air va suplimenta, in sezonul de iarna 2016-2017, zborurile din Cluj spre Bucuresti si retur, de la sase la noua, a anuntat Aeroportul International Cluj.

Astfel, in completarea celor sase frecvente saptamanale anuntate pentru ruta interna Cluj-Napoca – Bucuresti, care va fi operata de Wizz Air incepand cu luna iulie, operatorul aerian a anuntat ca va suplimenta frecventele pe aceasta destinatie in zilele de luni, miercuri si vineri, incepand cu luna octombrie, conform Mediafax

“Consideram ca exista un potential de piata ridicat pentru zborurile pe segmentul intern, ceea ce a dat nastere la o concurenta sporita intre operatorii aerieni. Mai multi operatori aerieni aduc mai multe optiuni de calatorie si implicit preturi mai bune pentru pasagerii aeroportului”, arata, intr-un comunicat transmis, miercuri, de Aeroportul International Cluj, directorul David Ciceo.

In ianuarie, compania aeriana low-cost Wizz Air anunta ca va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, pretul biletelor pornind de la 39 de lei.

Wizz Air a fost astfel a treia companie low-cost, dupa Ryanair si Blue Air, care a intrat pe segmentul curselor interne, controlat pana de curand de TAROM.

Citeste si:
De ce va scadea rolul agentiilor de turism
Cocktail Holidays: Rolul...

Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservita de cinci avioane, al saselea urmand sa fie introdus in luna iulie.
La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri in anul 2015 pe cele 400 de rute din 38 de tari. In Romania, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri in cursul anului trecut, avand o cota de piata de aproape 30 la suta.

Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Costuri extra la care te poti astepta atunci cand zbori cu low-cost