Compania hoteliera Hilton Worldwide deschide un nou hotel, Hilton Garden Inn (4 stele), in Centrul Vechi din Bucuresti, in 2017. Hotelul cu 201 camere va functiona intr-o cladire monument istoric de pe Strada Doamnei.

Astfel, Bucurestiul va avea primul hotel Hilton Garden Inn din tara, care va fi deschis in urma unui acord de franciza cu firma SC Apex Alliance 1 S.R.L.

Intr-un interviu wall-street.ro, Essam Abouda, vicepresedinte de operatiuni pe Europa de Est, Rusia si Turcia, la Hilton Worldwide, a declarat ca lantul hotelier intentioneaza sa deschida 7 unitati de cazare in Romania.

"In ceea priveste designul hotelului, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town urmareste o strategie pe care o dezvoltam cu mare succes in mai multe orase europene, printre care Moscova, Paris, Londra si Szczecin si anume, aceea de a prezerva cu multa grija fatada unei cladiri din centrul istoric al orasului, incorporand in acelasi timp in constructia respectiva un hotel modern", a declarat Patrick Fitzgibbon, vicepresedinte senior pentru dezvoltare in cadrul Hilton Worldwide in regiunea EMEA.

In Romania se afla cinci hoteluri Hilton Worldwide, deschise sub trei branduri hoteliere diferite, insa brandul Hilton Garden Inn acum intra pentru prima oara in Romania. Acesta este prezent in peste 100 de locatii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa prin proiecte operationale sau in curs de dezvoltare.

Hilton Worldwide, cu activitate de 96 de ani pe piata, este una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, care include atat hoteluri si statiuni de lux, cat si apartamente pentru sejururi prelungite si hoteluri cu preturi medii. Portofoliul companiei de include 13 branduri hoteliere, disponibile la nivel global, inglobeaza peste 4,600 de hoteluri ce functioneaza fie prin franciza sau prin contract de management, fie sunt proprietati proprii sau hoteluri inchiriate, cu peste 758,000 de camere in 100 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri