Mustafa Kadiroglu este un om de afaceri turc, ce a preluat recent integral agentia de turism Prestige Tours, parte din Happy Tour Group. Astfel, antreprenorul turc a facut o scurta comparatie intre mediul de afaceri din Romania si Turcia si a dat verdictul: "aici lucrurile merg foarte greu".

"Singurul lucru care nu mi-a placut aici si imi place la noi, in Turcia, este faptul ca aici lucrurile merg foarte greu. Daca vrei sa faci afaceri in Turcia, bati palma imediat, dar aici sunt multe procese, multe analize. La noi merge mai repede", a spus omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu pentru wall-street.ro.

Kadiroglu este proprietarul agentiei turoperatoare Calypso Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Turcia, care a preluat Prestige Tours din luna martie. El va introduce Prestige Tours in grupul de turism Caly Group, pe care il conduce.

"Vrea sa spuna ca in ce priveste un gentlemen’s agreement, in Turcia este suficienta o strangere de mana si ca lucrurile se intampla mai rapid, in Romania partea de contractare dureaza mai mult timp", l-a completat Elena Anghel, director executiv al Prestige Tours.

Totusi, antreprenorul turc apreciaza romanii pentru gandirea europeana pe care o au, spre deosebire de turci, ceea ce l-a convins sa intre in afaceri in Romania.

"Va fi de fapt o combinare a ceea ce este mai bun in traditia de turism din Turcia cu traditia din Romania. Deci modernismul si cultura europeana a Romaniei ajutata de traditia din Turcia pe partea de business", explica Elena Anghel.

Mustafa Kadiroglu a preluat Prestige Tours pentru ca, in opina lui, Romania are potential in turism si planuieste extinderea agentiei de turism in Europa si in Asia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri