Mustafa Kadiroglu, un om de afaceri turc, care a preluat integral Prestige Tours, vrea sa extinda agentia la nivel international, in Europa si in Asia, dupa cum a mentionat intr-o conferinta de presa a agentiei de turism.

Antreprenorul turc nu a dorit sa dea mai multe detalii in ce priveste tari unde intentioneaza sa deschida noi agentii de turism, insa va lansa din acest an zboruri charter saptamanale din Suceava si din Cluj catre Antalya, o premiera pe piata de turism romaneasca. Totodata, doua zboruri charter pe saptamana vor avea loc intre Bucuresti si statiunea turca amintita.

Totodata, omul de afaceri turc vrea sa dezvolte oferta turistica a Prestige Tours, sa dubleze volumele de vanzari si numarul de destinatii operate si sa creasca segmentul de lux.

In urma preluarii integrale, Prestige Tours, pana acum parte din grupul Happy Tour, va face parte din grupul turc de turism Caly Group, detinut de Mustafa Kadiroglu.

"Romania este o piata cu potential pentru noi, in conditiile in care romanii prefera Antalya ca destinatie de vacanta, iar cererea este in crestere de la an la an. Prestige Tours reprezinta o oportunitate pentru noi de a ne dezvolta in plan local, mai ales ca exista o cerere mare si din alte orase ale Romaniei, nu doar din Bucuresti”, spune Mustafa Kadiroglu, proprietar al agentiei Calypso Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Turcia, tot parte din grupul Caly Group.

Citeste si:
Evolutia industriei auto in Romania si in Europa
Evolutia industriei auto in...

Conducerea Prestige Tours va fi asigurata, in continuare, de catre Elena Anghel, actual director executiv al turoperatorului, de asemenea, echipa ramanand in aceeasi formula. ”Schimbarea va fi doar la nivel de actionariat. Calitatea serviciilor oferite tuturor partenerilor nostri, directi sau indirecti, va fi aceeasi. Mai mult, implicarea directa a domnului Mustafa Kadiroglu, inca de la inceputul anului, ne-a ajutat foarte mult sa ne dezvoltam si sa avem o crestere mare, pana in prezent, la pachetele turistice aferente charterelor din aceasta vara. Am introdus, de asemenea, primul charter operat din Suceava catre Antalya, iar rezervarile sunt mai mult decat satisfacatoare”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

Pentru 2016, Prestige Tours va opera chartere catre destinatii din Turcia si Grecia. La nivelul anului trecut, turoperatorul a transportat pe chartere peste 6.000 turisti, iar pentru 2016 sunt estimati 20.000 de turisti. De asemenea, Prestige Tours estimeaza o crestere de 6 ori a afacerilor pentru 2016, bazandu-se pe numarul de locuri disponibile pe cursele charter.

Printre cele mai mari agentii de turism din Romania sunt Perfect Tour, Paralela 45, Happy Tour, TUI TravelCenter/Eurolines, Eximtur, Christian Tour, Aerotravel, Cocktail Holidays, Vola.ro si Paravion.ro.

Citeste si:
Trend in Europa: scade cererea de masini pe motorina
Cererea pentru masini diesel...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Antreprenor turc, despre afaceri in Romania: Merge foarte greu