Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat astazi ca va suplimenta frecventa curselor de la Bucuresti la Londra Luton cu inca doua zboruri pe saptamana incepand cu 20 mai 2016. Numarul saptamanal de curse dintre cele doua capitale va ajunge astfel la 25.

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe wizzair.com la preturi care incep de la 20 euro.

Totodata, compania va muta zborurile de pe aeroportul Lübeck la Hamburg, aflat in apropiere, si va continua sa ofere servicii low-fare spre nordul Germaniei. Din cauza problemelor financiare constante ale aeroportului Lübeck, Wizz Air va muta trei zboruri la aeroportul Hamburg incepand cu 17 aprilie. Odata cu relocarea la Hamburg, Wizz Air va continua sa ofere curse intre regiune si Gdansk cu 4 zboruri/saptamana si catre Skopje si Kyiv cu doua zboruri saptamanale.

Compania low-fare a mai anuntat si o noua ruta de la Sofia la Copenhaga, care va fi operata de trei ori/saptamana incepand cu 13 iunie.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 66 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 24 de baze, ce asigura conexiunea intre 119 destinatii din 38 de tari.

Citeste si:
Ryanair vinde bilete de avion la 5 euro: iata unde poti sa zbori
Ryanair vinde bilete de avion...

Principalii concurentii pe piata romaneasca sunt Ryanair si Blue Air.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ryanair vinde bilete de avion la 3 euro: unde poti sa zbori