Avand in vedere atentatele care au avut loc in aceasta dimineata la Bruxelles , compania Tarom anunta ca zborurile OTP-BRU-OTP (RO372, RO373, RO374 din data 22martie2016 si RO371, RO372 din 23martie) se anuleaza.

"Pasagerii care detin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptati la imbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris , Frankfurt,Munchen si Londra din 22 si 23 martie", se arata in comunicatul companiei.

Tarom a informat in dimineata zilei de marti ca aeronava B737 – 700, cu destinatia Bruxelles, a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam in timpul zborului. Masura a fost luata ca urmare a exploziilor din capitala Belgiei. De asemenea, in jurul orei 12.00, Tarom a anuntat ca a fost anulat zborul RO373, cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze la ora 16.50.

De asemenea, compania a anuntat ca este permanenta legatura cu reprezentantii Ambasadei Romaniei la Haga in vederea asigurarii suportului necesar pentru pasagerii si cetatenii romani.

“Tinanad cont de explozia care a avut loc pe aeroportul din Bruxelles, terminalul plecari, Compania Tarom informeaza faptul ca aeronava B737 – 700 a companiei Tarom , cu numar de zbor RO 371 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destinatia Bruxelles, avand la bord un numar de 81 de pasageri se afla in zbor in acest moment si a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al companiei aeriene romanesti.

Citeste si:
Tarom: 6 directori care au dus compania la al 12-lea an de pierderi
Retrospectiva Tarom 2019: 6...

Aterizarea pe aeroportul din Amsterdam era prevazuta in jurul orei 10:30.

Sursa foto: Mediafax

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Blue Air a anulat o cursa aeriana de la Bacau - Bruxelles