Compania TAROM anunta ca, din cauza situatiei de criza, zborul catre Bruxelles, prevazut sa decoleze marti la ora 16.50 din Romania, a fost anulat, dupa ce o alta cursa a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam.

"Din cauza situatiei de criza de pe aeroportul din Bruxelles zborul TAROM RO373 cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze astazi 22 martie 2016 la ora 16.50 se anuleaza" a anuntat TAROM printr-un comunicat de presa, scrie Mediafax.

Compania aeriana a anuntat, marti dimineata, ca aeronava B737 – 700 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destintia Bruxelles, a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam.

"Aeronava B737 - 700 a companiei TAROM, cu numar de zbor RO 371 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destinatia Bruxelles, avand la bord un numar de 83 de pasageri a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam. Compania este in permanenta legatura cu reprezentantii Ambasadei Romaniei la Haga in vederea asigurarii suportului necesar pentru pasagerii si cetatenii romani", a mai precizat compania.

Doua explozii puternice s-au produs marti dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat.

Citeste si:
Tarom redirectioneaza in continuare cursele catre Bruxelles
Tarom anuleaza sau...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Zborurile Tarom catre Bruxelles vor fi reluate din 5 aprilie
Setari Cookie-uri