Blue Air lanseaza trei noi rute interne, intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, incepand cu 1 octombrie 2016, operate cu aeronave Boeing 737.

Aeroportul din Timisoara devine al saptelea din Romania pe care opereaza Blue Air. Compania va deservi 73 de rute, din care cinci vor fi rute interne.

Blue Air si-a inceput dezvoltarea pe plan intern in data de 25 octombrie 2015 cu deschiderea zborului Bucuresti – Iasi. La acesta se mai adauga si ruta Bucuresti – Cluj-Napoca, care se va inaugura pe 3 iunie 2016.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89.99 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului.

Rute noi Blue Air in 2016:

- din Bucuresti: Birmingham (29 martie), Hamburg (29 martie), Castellon (1 iunie), Lisabona (2 iunie), Cluj-Napoca (3 iunie), Lyon (4 iunie), Stockholm Arlanda (4 iunie)
- din Bacau: Madrid (30 martie), Stuttgart (2 iunie)
- din Cluj-Napoca: Liverpool (3 iunie), Dublin (4 iunie), Timisoara (1 octombrie)
- din Constanta: Atena (4 iunie)
- din Iasi: Barcelona (27 martie), Bruxelles (30 martie), Koln (3 iunie), Cluj-Napoca (1 octombrie), Timisoara (2 octombrie)
- din Larnaca: Londra Luton (25 aprilie)
- din Sibiu: Koln (28 martie)
- din Torino: Madrid (28 martie), Londra Luton (29 martie), Berlin Tegel (2 mai), Alghero (16 mai), Ibiza (2 iunie), Menorca (2 iunie), Atena (4 iunie), Palma de Mallorca (4 iunie)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri