Numarul romanilor care vor apela la clinici din Turcia pentru diferite tratamente si interventii chirugicale va creste in acest an cu 40%, peste 2000 de pacienti optand anual pentru aceasta varianta, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Happy Tour.

Pretul tratamentelor variaza de la cateva sute de euro pentru internare, cu analize si diagnostic, la zeci de mii de euro, in cazul unei interventii chirurgicale complexe cu tratament medical post operator, scrie Mediafax.

Romanii care apeleaza la interventii medicale de orice tip, in cadrul a 33 de clinici din Turcia, beneficiaza de o reducere de 50% a transportului prin Turkish Airlines, in cadrul unui program sustinut de guvernul turc. Returnarea cheltuielilor de transport poate fi realizata prin intermediul agentiei de turism Happy Tour.

"Compania de turism Happy Tour este una dintre cele 10 din intreaga lume acreditate de operatorul turc de transport aerian pentru vanzarea de bilete de avion romanilor interesati de tratamente medicale in Turcia, incepand cu luna martie si pana la finalul anului”, se arata in comunicatul agentiei.

Programul vizeaza orice tip de tratament medical si interventie chirurgicala, de la tratamente de detoxifiere, operatii estetice la interventii chirurgicale complexe sau recuperare medicala.

Printre cele 33 de clinici incluse in oferta se numara Acibadem International Hospital, Medical Park Antalya Hastanesi, Amerikan Hastanesi, Kent Hospital si Izmir Universitesi Medikalpark Hastanesi.

Sursa foto: Pressmaster/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri